logo

Boekhouder ZZPdaily

Bedrijfsboekhouder.com is opgericht met een passie voor het ondersteunen van ondernemers in hun financiële beheer en groei.

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder via zzpdaily.nl?

logo klein pny7312m3a6ksbvil33unewpisj59mzhc9y14eqjia

Ervaren Boekhouder

Bent u op zoek naar een boekhouder via zzpdaily.nl of iemand die u bijstaat met uw inkomstenbelasting? Dan zijn wij mogelijk de juiste keuze voor u.

Wij zijn een ervaren boekhoudkantoor met uitstekende beoordelingen en concurrerende tarieven.

Online Administratie

Onze samenwerking verloopt grotendeels online. We gebruiken Snelstart, een online boekhoudsoftware, waardoor het mogelijk is om uw administratie digitaal aan te leveren zonder dat u deze persoonlijk hoeft af te geven.

Flexibele Afstemming

Hierdoor speelt afstand geen rol. Mocht er toch behoefte zijn aan een persoonlijke ontmoeting, dan kunnen we in overleg tot een geschikte oplossing komen.

Hoe werkt het?

Flexibele Tarieven

Afhankelijk van de complexiteit van uw boekhouding of vraag doen wij een voorstel voor een tarief. We kunnen de volgende zaken voor u doen: de boekhouding, inkomstenbelasting aangifte, omzetbelastingaangifte, jaarrekening opstellen, advies en consultancy en salarisadministratie. Indien het een match is krijgt u een opdrachtbevestiging per mail toegestuurd. U zit nergens aan vast. We werken niet met langlopende abonnement-vormen en er zijn bij ons geen verborgen kosten. Annuleren kan ten alle tijde. 

Onze tarieven zijn zeer scherp. Dit kunnen wij doen omdat we geen duur kantoor huren en omdat we ons niet blauw betalen aan dure bemiddelingsbureaus. Op www.zzpdaily.nl zouden we ons blauw betalen om überhaupt een offerte te kunnen aanbieden. We kunnen u een lage prijs aanbieden, juist omdat we zo kostenbewust en creatief zijn. We houden de kosten zo laag en daarmee ook onze prijzen.

Contact ons

Stel je vraag via het formulier en je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.

Stel direct je vraag

Vragen? Stel ze gerust!