logo

Full-service boekhouding

Bedrijfsboekhouder.com biedt alles van boekhouding tot fiscaal advies.

Laat ons uw financiële zorgen overnemen.

Onze diensten

advertising close up commerce 259092.jpg

Boekhouding

Bedrijfsboekhouder.com zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige financiële administratie, inclusief debiteuren- en crediteurenbeheer. We bieden overzichtelijke rapportages en periodieke financiële overzichten, zodat u altijd inzicht heeft in uw bedrijfsprestaties.

slide 3.jpg

Fiscaal advies

We bieden deskundig fiscaal advies op maat, gericht op het identificeren van belastingvoordelen en het minimaliseren van fiscale risico’s. We helpen u bij het navigeren door de complexe belastingwetgeving en begeleiden cliënten in zaken met de Belastingdienst, zodat uw onderneming optimaal profiteert.

blur blurry coffee 273222.jpg

Loonadministratie

Bij Bedrijfsboekhouder.com verzorgen we uw loonadministratie nauwkeurig en tijdig, inclusief salarisberekeningen, loonstroken en aangiften loonheffingen. We zorgen voor naleving van de relevante wet- en regelgeving, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

adult attire commerce 1367269.jpg

Cursussen en trainingen

We bieden uitgebreide cursussen aan om ondernemers te helpen hun financiële kennis te vergroten. Onze praktijkgerichte trainingen richten zich op boekhouding, belastingen en bedrijfsplanning, zodat u succesvol en zelfverzekerd kunt ondernemen. 

slide 5

Belastingaangiften

Bedrijfsboekhouder.com verzorgt uw belastingaangiften, waaronder BTW-aangifte, vennootschapsbelastingaangifte en inkomstenbelastingaangifte. We zorgen voor correcte en tijdige indiening, optimaliseren uw fiscale voordelen en minimaliseren eventuele risico’s.

9.jpg

Overig

We helpen u ook bij het opstellen van brieven en bezwaarschriften, het deponeren van gegevens bij de KVK, en het oprichten van een BV of DGA.
Vragen? Stel ze gerust!