logo

Boekhouder Trustoo.nl

Bedrijfsboekhouder.com is opgericht met een passie voor het ondersteunen van ondernemers in hun financiële beheer en groei.

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder via trustoo.nl?

trustoo

Ervaren Boekhouder

Als u op zoek bent naar een boekhouder via trustoo.nl of iemand die u kan helpen met uw inkomstenbelasting, dan kunnen wij u wellicht goed helpen. 

We zijn een boekhoudkantoor met jarenlange ervaring, goede reviews en tegen een scherp tarief.

Online Administratie

We werken online samen. We maken gebruik van online boekhoudsoftware (Snelstart) waarbij u uw administratie niet meer langs hoeft te brengen maar de keuze heeft om deze digitaal aan te leveren.

Flexibele Afstemming

Afstand is hierdoor geen probleem. Toch bij elkaar komen: in overleg komen we er vast uit. 

Hoe werkt het?

Flexibele Tarieven

Afhankelijk van de complexiteit van uw boekhouding of vraag doen wij een voorstel voor een tarief. We kunnen de volgende zaken voor u doen: de boekhouding, inkomstenbelasting aangifte, omzetbelastingaangifte, jaarrekening opstellen, advies en consultancy en salarisadministratie. Indien het een match is krijgt u een opdrachtbevestiging per mail toegestuurd. U zit nergens aan vast. We werken niet met langlopende abonnement-vormen en er zijn bij ons geen verborgen kosten. Annuleren kan ten alle tijde. 

Onze tarieven zijn zeer scherp. Dit kunnen wij doen omdat we geen duur kantoor huren en omdat we ons niet blauw betalen aan dure bemiddelingsbureaus. Op trustoo.nl zouden we ons blauw betalen om überhaupt een offerte te kunnen aanbieden. We kunnen u een lage prijs aanbieden, juist omdat we zo kostenbewust en creatief zijn. We houden de kosten zo laag en daarmee ook onze prijzen.

Contact ons

Stel je vraag via het formulier en je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.

Stel direct je vraag

Vragen? Stel ze gerust!